Om deze reden zijn André Hazes en Monique Westenberg op Bonaire

Andre-Monique

Ondanks het negatieve reisadvies besloot het tweetal naar Bonaire te vertrekken

We snakken met z’n allen meer dan ooit naar een vakantie in een tropisch oord. Zo ook André Hazes en Monique Westenberg. De twee vertrokken, ondanks het advies om geen onnodige reizen te maken, toch naar het zonnige Bonaire. Hier had het tweetal naar eigen zeggen een goede reden voor. 

Vrijwilligerswerk

Waar veel Nederlanders hun koffers laten verstoffen op zolder, besloot het liefdeskoppel André en Monique de coronamaatregelen te negeren. Het management van het tweetal liet aan RTL Boulevard weten dat André en Monique momenteel op Bonaire verblijven om een aantal dagen vrijwilligerswerk te verrichten. Deze ‘noodzakelijke’ reis deelden zij echter niet op social media. Om waarschijnlijk geen vertekend beeld te geven aan hun volgers.

Negatief reisadvies

“André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire”, legt het management uit. Er geldt voor een reis naar Bonaire op dit moment een negatief reisadvies. Om op het eiland te komen moet je van tevoren een negatieve PCR-test en een negatieve sneltest kunnen tonen.

Corona-testevent

Behalve het tonen van de negatieve testresultaten hoeven de twee niet in quarantaine. Ook zijn deze negatieve testresultaten niet nodig om terug te keren naar Nederland. En dat is maar goed ook. De zanger heeft namelijk zijn eerste boeking – sinds coronatijd – op 7 maart gepland staan. André treedt namelijk op tijdens het eerste corona-testevent, georganiseerd door ID&T en MOJO.

Lees ook: André Hazes deelt hoeveel hij nu weegt: ‘Van maandag tot vrijdag trainen’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress