Oeeh: deze twee personages keren terug in GTST

GTST

Dit koppel is terug in Meerdijk

Heel leuk nieuws voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden. Na drie maanden afwezigheid, keren Stefano en Merel namelijk weer terug in Meerdijk. Het koppel, gespeeld door Bas Muijs en Sophie Bouquet, is terug uit Amerika en al heel snel weer te zien in GTST

Auto-ongeluk in New York

Stefano en Merel zouden eigenijk voor een korte vakantie naar New York, maar dit liep allemaal anders. Stefano kreeg een ernstig auto-ongeluk en belandde in een rolstoel. Hij kreeg de kans op behandeling in een gespecialiseerde kliniek voor dwarslaesies in Amerika, waardoor ze er maandenlang bleven. Of Stefano ook in een rolstoel zal terugkeren in Meerdijk, is nog onduidelijk. In het echte leven is de kans klein dat je hiervan geneest, maar in GTST kan het allemaal.

Tijdelijk afwezig

Bas en Sophie waren begin januari voor het laatst in de soap te zien. Waarom ze tijdelijk afwezig waren? Dat is niet helemaal duidelijk. Een woordvoerder van GTST heeft eerder uitgelegd dat acteurs soms tijdelijk uit de serie worden geschreven, om andere verhaallijnen meer ruimte te geven. Dit zou ook bij Bas en Sophie het geval kunnen zijn. Wat de reden ook is, we zijn heel blij dat ze weer terugkeren!

Veel veranderd

In de tijd dat Merel en Stefano weg waren, is er veel veranderd in Meerdijk. Zo staat het huwelijk van Ludo en Janine op instorten, waardoor het niet bepaald gezellig is bij hun thuis. Ondertussen heeft Merels vader Julian juist de liefde gevonden, bij de voormalig fysiotherapeute van Stefano, Elisa. En Merels broer Steef lijkt weer te zijn gevallen voor haar dochter, Naomi. Dit kan nog ingewikkeld worden!

Op maandag 8 april is de aflevering van GTST waarin Merel en Stefano terugkeren te zien bij RTL 4. Bij Videoland kun je deze aflevering al op 1 april zien. 

Lees ook: GTST verrast met opbloeiende romance tussen Shanti en Richard

Bron: RTL Boulevard | Beeld: GTST

Array