Het internet is helemaal in de war: déze vrouw lijkt wel heel veel op prinses Amalia


Wij moesten twee keer kijken

Naar verluidt zou ieder persoon ter wereld zeven dubbelgangers hebben, eens in de zoveel tijd heeft iemand het geluk om een dubbelganger daadwerkelijk te vinden. Ook prinses Amalia lijkt een van haar dubbelgangers gevonden te hebben, want déze vrouw lijkt wel heel veel op de oudste dochter van koning Willem-Alexander.

Nee, het is niet prinses Amalia

Wat een gelijkenis
Twitter is helemaal in de war. Momenteel wordt op social media een foto massaal gedeeld waarop een goedlachse blondine staat afgebeeld die wel heel veel op prinses Amalia lijkt. Menig Twitteraar was het erover eens dat ze even dachten dat de vrouw in kwestie de oudste dochter van koning Willem-Alexander en Máxima was. De gelijkenis is wel heel treffend. Bekijk de foto hieronder. Vind jij de twee op elkaar lijken? *Noot van de redactie: op verzoek van de vrouw die op de foto stond, hebben we de foto verwijderd. 

Hipster koning
Het is niet de eerste keer dat een ‘foto’ van een lid van het koningshuis razendsnel het internet overgaat. Zo gaf AD Magazine koning Willem-Alexander ter ere van zijn vijftigste verjaardag een digitale make-over en konden lezers van het blad zien hoe onze koning eruit zou zien als hipster. Benieuwd hoe de koning eruitziet met een ander kapsel en een heuse hipster snor en baard? Klik dan snel hier.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest

Bron: Libelle, Twitter | Beeld: Hollandse Hoogte