Deze vrouw neemt op briljante wijze wraak op haar stelende collega! Moet ‘ie maar van haar spullen afblijven!


Dan heb je even een vreemde smaak in je mond

Bijna in elk bedrijf heb je wel een collega die zichzelf de vrijheid verschaft om even wat eten of drinken van je te lenen uit de gemeenschappelijke koelkast. Moet kunnen natuurlijk, maar het is wel vervelend als je dan zelf net misgrijpt als je het nodig hebt! Dat gebeurde deze vrouw die daarom op ludieke wijze wraak nam op haar collega. Of haar wraak zoet was, dat betwijfelen we.

Haar collega maakte vaak gebruik van haar koffiemelk en daar had ze schoon genoeg van! Haar flesje was steeds wel heel erg snel leeg. Op een dag vulde ze haar flesje ‘koffiemelk’ met haar eigen moedermelk. Na een week plakte ze een briefje op het flesje met de tekst; ‘Goedemorgen! Voor de persoon die al de hele week mijn koffiemelk gebruikt… Verrassing! Je hebt elke keer mijn moedermelk gedronken! Ik hoop dan ook dat je er van genoten hebt. Proost! P.S.: Het is biologisch, dus maak je geen zorgen :-).

De foto gaat wereldwijd rond met duizenden likes en reacties. Wij vinden het een hilarisch uitgevoerde wraak. Hij zal in vervolg waarschijnlijk alleen nog maar zwarte koffie drinken!