Wie kent ‘Dian Alberts’ uit Goede Tijden, Slechte Tijden nog? Zó ziet ze er nu uit!

Dian Alberts

Wie kent GTST-loeder Dian Alberts nog?

Het was bepaald geen lieverdje, die dochter van Jef Alberts. In 1991 komt Dian Alberts voor het eerst naar Meerdijk, net op het moment dat Jef en zijn toenmalige vrouw Karin in scheiding liggen. Met haar rode haren en pinnige opmerkingen maakte ze de bewoners van Meerdijk het leven behoorlijk zuur, vooral dat van aartsvijand Ludo Sanders. 

Actrice Chris Jolles nam de rol in 1994 over van Lotte van Dam en in 1999 stopt ze er weer mee, Dian verdwijnt dan jarenlang uit de serie.

Lastig te combineren
Het besluit van Chris om ermee te stoppen kwam vooral omdat ze het lastig vond haar werk, privéleven en het moederschap met elkaar te combineren. Ook vond ze het ingewikkeld om zo vaak herkend te worden op straat. In 2008 keert Dian weer even terug, maar wordt dan gespeeld door Rixt Leddy. Chris stapte na GTST over op Onderweg naar Morgen, waar ze tussen 2000 en 2003 de rol van Luciel Starrenburg op zich neemt. Hierna zei Jolles het soapleven vaarwel en was ze voornamelijk actief in theaterproducties.

Carrièreswitch
Heden ten dage is Chris Jolles iets héél anders gaan doen, ze is op een boerderij gaan werken waar ze diners organiseert. ‘Bourgondineren’ is haar grote passie en ze verzorgt tussen de koeien en kippen de catering voor feesten en partijen. Dat is een behoorlijke carrièreswitch, ze ziet er in ieder geval heel gelukkig uit! Bekijk het hele interview met Chris Jolles onder de foto:

Zó ziet Chris er nu uit, ze is nog steeds mooi!
dian alberts

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld videostill GTST, RTL Boulevard