Dionne Stax neemt zichtbaar geëmotioneerd afscheid van NOS

De presentatrice had het tegen het einde van de uitzending even moeilijk 

Dionne Stax presenteerde afgelopen vrijdag haar allerlaatste NOS-journaal en nam daarmee afscheid van de omroep en alle kijkers. De presentatrice sloeg zich kranig door de uitzending heen, maar aan het einde werd het haar toch wat te veel. 

Wanneer Dionne voor de laatste keer de uitzending afsluit, kan ze haar tranen met moeite bedwingen.

Laatste NOS-journaal

Afgelopen vrijdag presenteerde Dionne Stax voor het laatst het NOS-journaal. Aan het einde van de uitzending vertelt de presentatrice: ”Dit was mijn laatste journaal. Twaalf jaar geleden kwam ik hier binnen als stagiair en zometeen verlaat ik hier de studio met veel mooie herinneringen, lessen en ervaringen. Hiervoor wil ik de NOS bedanken.” Vervolgens bedankt de presentatrice al haar collega’s, zowel voor als achter de schermen. Tot slot richt ze zich nog tot de kijker: ”Ik wil u ook bedanken voor het kijken en de lieve reacties. Ik hoop u snel weer te zien, maar dan bij een andere omroep, namelijk AvroTros.” Wanneer Dionne na twaalf jaar voor de laatste keer de uitzending afsluit, heeft ze het hoorbaar moeilijk.

AvroTros

Jarenlang was Dionne een van de vaste gezichten van het NOS-journaal, totdat ze halverwege juni besloot de NOS te verlaten en bij AvroTros aan de slag te gaan. Ze zal daar radioprogramma’s gaan maken en ze wordt op tv het nieuwe gezicht van het populaire DNA Onbekend. Daarmee volgt ze Caroline Tensen op als presentatrice. Ook gaan er geruchten dat Dionne een van de presentatoren gaat worden van het Eurovisiesongfestival, maar dat is vooralsnog niet bevestigd.

Lees ook: Yvon Jaspers licht tipje van de sluier op over nieuw seizoen BZV

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill