Leuk voor de kids: Disney deelt korte animatievideo’s van Olaf uit Frozen

Disney animatievideo's Olaf Frozen

Op YouTube zijn diverse video’s van At home with Olaf te zien

Ouders hebben hun handen vol aan hun kroost. Kinderen kunnen op het moment niet naar school en dienen ieder moment van de dag thuis vermaakt te worden. Gelukkig helpt Disney daar een handje aan mee. Op YouTube deelt Disney een exclusieve serie aan video’s genaamd At home with Olaf. Zo kan de grappige sneeuwpop uit Frozen in ieder geval een beetje helpen om de kinderen een tijdje zoet te houden thuis.

De vrolijke sneeuwpop Olaf uit Frozen

Zeg je Frozen? Dan juichen jonge kinderen van geluk. In de bekende Frozen-films maken we niet alleen kennis met de zusjes Elsa en Anna, maar komt ook de vrolijke sneeuwpop Olaf geregeld voorbij. Door zijn onhandige grapjes liggen kinderen massaal in een deuk. Om de kinderen in deze lastige tijd te vermaken, besloot de animatiestudio Disney een reeks korte video’s op YouTube te plaatsen van de vrolijke sneeuwpop.

Korte animatievideo’s op YouTube

In de nieuwe video’s, die gemiddeld 2 minuten duren, beleeft Olaf de sneeuwpop opnieuw de gekste avonturen. De maker van het personage, Hyrum Osmon, heeft vanuit huis de korte video’s geanimeerd. Nadat de video’s klaar waren heeft Josh Gad vanuit huis de bekende stem van het personage ingesproken. Disney heeft in totaal 20 korte animatievideo’s op YouTube uitgebracht. Op de streamingdienst Disney+ zijn zowel het eerste als het tweede deel van de Frozen-films te bekijken.

Bekijk hieronder alvast een van de animatievideo’s:

Lees ook: OG3NE brengt opnieuw een schitterende cover uit

Bron: Nu.nl, YouTube Walt Disney Animation Studio | Beeld: Videostill YouTube