Deze drie woorden mogen medewerkers van Disneyland nooit uitspreken

Deze woorden zijn ten strengste verboden!

Voel jij de magie van Dinseyland ook altijd meteen als je door de poorten komt. Het is gek, maar het is oprecht een magische plek en mensen die daar werken lijken altijd zo intens blij. Waarschijnlijk zijn ze ook wel blij, maar ze hebben in ieder geval hele duidelijke regels waar ze zich aan moeten houden. Zo zijn er drie woorden die geen enkele werknemer ooit mag uitspreken tegenover een gast en het zijn geen scheldwoorden!

Wij verwachtten deze woorden niet.

Weet ik niet
De vrolijke Disneyprinsessen zul je nooit chagrijnig zien en wat dacht je van de galante Disneyprinsen? No way dat iemand hen ooit een naar woord heeft horen uitspreken. De woorden die sowieso nooit uitgesproken mogen worden door deze werknemers zijn ‘weet ik niet’. Dat is iets wat je in Disneyland nooit zult horen.

Gekke vragen
Een medewerker legt aan de website PopSugar uit dat iedereen in Disneyland altijd overal antwoord op moet kunnen geven, zélfs op de gekste vragen. Als het om feitelijke kennis gaat, moet de medewerker in kwestie er alles aan doen om het antwoord te achterhalen. Je mag ook gerust dingen verzinnen, maar je mag absoluut nooit en te nimmer de zin ‘weet ik niet’ gebruiken.

Lees ook: Deze geweldige kunstenaar laat Disneyprinsessen échte meisjes lijken, dit moet je zien!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: pxhere