Dit Australische meisje steelt de show bij deze LIVE uitzending. Hilarische beelden!

Inmiddels 4 miljoen keer bekeken in 2 dagen!

Dit meisje, dat zichtbaar lijdt aan het Syndroom van Down, aarzelt geen moment en pakt direct haar kans als ze de camera’s ziet draaien van de Australische nieuwszender 7 Local News Mackay. Ze zijn op dat moment hun show Street Talk aan het opnemen in het lokale winkelcentrum van Mackay.

De hilarische video van het meisje is inmiddels al 4 miljoen keer bekeken op Facebook en is door talloze media opgepikt in de afgelopen twee dagen. Ze heeft haar kans dus goed gegrepen en weet heel goed hoe de showbizz werkt: gezien worden moet je! Dat is haar letterlijk gelukt, want inmiddels wil iedereen haar wel interviewen. In het filmpje is te zien hoe ze haar wenkbrauwen en kapsel eerst even fatsoeneert en vervolgens met moeite haar opwinding kan verbergen. “Ik ben op TV!” “Ik ben op TV!”. Als vervolgens de verslaggever ook nog vraagt of ze wat wil zeggen in de camera, is ze door het dolle heen. Gelukkig blijft ze scherp en goed nadenken. Naast gedag te zeggen, geeft ze ook direct haar ouders de groeten. Wat een schatje en wat een heerlijke video!

Vergeet deze video niet te delen met je familie, vrienden en kennissen. Ze vinden hem vast net zo leuk als dat jij ‘m vindt!


Pagina 1/1