Dit is de presentator van de Vrienden van Amstel LIVE

Kraantje Pappie

De artiest deelt met trots het grote nieuws

Hoewel de Vrienden van Amstel LIVE op dit moment in volle gang is, wordt er al druk gebrainstormd over de 2024 editie. Zo is er bijvoorbeeld al bekendgemaakt wie de Vrienden van Amstel LIVE gaat presenteren in 2024. En nee, het is zeker geen onbekende. 

Presentator

Niemand minder dan Kraantje Pappie treedt in de voetsporten van Nick en Simon die tot op heden de Vrienden van Amstel LIVE presenteerden. De artiest deelt het grote nieuws met trots op zijn Instagram Stories. Zelf maakt Kraantje Pappie al jarenlang deel uit van de concertreeks, waardoor het nóg specialer is voor de rapper. Via een Instagram-bericht staat de Groninger stil bij de concertreeks van dit jaar.

“We zijn op de helft! Nog 10 shows te gaan”, zet hij onder het bericht. “Wat een trip is dit weer. Elke dag voor duizenden mensen zo’n grote show met vrienden uit de scene.” Ook laat hij hierin weten dat hij volgend jaar het concert zal gaan presenteren. “Alsof dit allemaal nog niet gaaf genoeg is, mag ik eindelijk vertellen dat ik vanaf volgend jaar ook nog eens begin als de nieuwe gastheer/presentator van de Vrienden van Amstel LIVE.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Alex van der Zouwen (@kraantjepappie)

Reacties

En aan de reacties te zien, is het niet alleen Kraantje Pappie die enthousiast is met zijn nieuwe ‘functie’. Zo reageert zanger Flemming: “Te gek om samen te mogen doen man.” Muzikant Sharon Zarr reageert: “Potdomme en elke avond dezelfde bak met energie.” Anderen reageren met: “Strijder”, “Baas! Hard voor gewerkt, petje af” en “Je gaat lekker Alex, trots op alles wat je doet.”

Lees ook: Blue Monday: de ‘meest deprimerende dag het jaar’ is aangebroken

Bron: Metro Nieuws, Instagram | Beeld: Instagram, BrunoPress