Dit is de reden waarom je de Belgische ‘Kopen Zonder Kijken’ moet kijken

blind-kopen

Lekker doorkijken tijdens de zomerstop!

Wie niet genoeg kan krijgen van de Nederlandse Kopen Zonder Kijken, is vast en zeker ook een fan van de Belgische variant. Het populaire programma heeft nu ook zijn opwachting gemaakt in België, waar koppels blind een huis kopen. 

Blind Gekocht

Het Belgische ‘Blind Gekocht‘ heeft hetzelfde concept als de Nederlandse variant. Koppels geven hun geld weg aan experts, die op zoek gaan naar een huis. Makelaar Bea werkt samen met interieurarchitect Bart of Kelly om dit geweldige en spannende doel te bereiken.

Verhaallijnen

In de Nederlandse versie zie je elke aflevering steeds een nieuw koppel die deze spannende zoektocht aangaan, maar in Blind Gekocht lopen verschillende verhaallijnen elke aflevering door elkaar heen. Als kijker volg je dus meerdere gezinnen en stellen, omdat zij in meer afleveringen te zien zijn. Ook is het erg verrassend dat er in de Belgische variant niet alleen koppels en gezinnen meedoen. Ook alleenstaanden krijgen de kans om aan dit avontuur mee te doen. Dit maakt dus dat de deelnemers meer diverse zijn dan in de Nederlandse Kopen Zonder Kijken. Daarnaast zijn de deelnemers ook vaak een stuk veeleisender dan de Nederlanders, wat vaak in een grote teleurstelling eindigt.

Zomerstop

Fans van Kopen Zonder Kijken hoeven niet getreurd te zijn om de zomerstop. Je kunt namelijk bij Videoland genieten van de Belgische versie Blind Gekocht. In Kopen Zonder Kijken geven huizenjagers het lot uit handen. Ze krijgen het gewoonweg zelf niet voor elkaar om hun droomhuis te vinden in deze bizarre markt. Ze kopen een huis en zien pas tot de onthulling wat ze daadwerkelijk hebben gekocht. In de beelden van de Belgische variant krijgen de experts maar liefst een bedrag van 1 miljoen euro in hun handen gedrukt, maar maakt dit de zoektocht ook makkelijker?

Nieuwsgierig? Seizoen drie en vier van Blind Gekocht zijn nu te zien op Videoland.

Lees ook: Goed nieuws voor fans van Kopen Zonder Kijken

Bron: Vriendin | Beeld: Blind Gekocht