Dit is je kans: Ik Weet Er Alles Van zoekt nieuwe kandidaten

Ik Weet Er Alles Van

In het programma kun je geld verdienen met je hobby

Heb jij altijd al eens willen meedoen aan een televisieprogramma? Dan is dit jouw ultieme kans. De spelshow Ik Weet Er Alles Van is namelijk op zoek naar nieuwe kandidaten. 

Geld verdienen

De quiz Ik Weet Er Alles Van is tijdens de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden dagelijks te zien op televisie. Ken je het programma nog niet? Dan leggen we het graag even uit. In de show kun je geld verdienen met je hobby. Ja, je leest het goed. Weet jij alles over modeltreinen, de Spice Girls of As The World Turns? Dan zijn de makers naar jou op zoek!

Medekandidaten inschatten

Makers van Ik Weet Er Alles Van roepen mensen op om zich aan te melden. Heb jij een hobby waar je alles over weet? Dan is dit je kans om mee te doen en op televisie te komen. Je moet wel je medekandidaten goed kunnen inschatten, zodat je op het juiste moment kunt cashen.

Aanmelden

Enthousiast geworden? Je kunt je nu aanmelden voor het volgende seizoen van Ik Weet Er Alles Van. Daarvoor moet je een aanmeldformulier invullen op de website van castingbureau Blue Circle, die je hier vindt. Om je aan te melden moet je iets vertellen over je persoonlijke situatie, zoals je beroep en studie(s). Maar natuurlijk moet je ook iets over jezelf en je hobby vertellen. Wellicht sta jij dan volgend jaar naast presentator Ruben Nicolai en sleep je een heleboel geld in de wacht. Succes!

Ik Weet Er Alles Van is deze zomer elke werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en op Videoland.

Lees ook: Nieuw seizoen Beste Zangers gaat van start

Bron: RTL Boulevard, Blue Circle | Beeld: Ik Weet Er Alles Van (RTL)