Dit stel viel meer dan 90 kilo af en stapte daarna opnieuw in het huwelijksbootje

Je herkent ze bijna niet meer!

Je huwelijk moet een van de mooiste dagen van je leven zijn en dat is het vaak ook. Zo’n dag moet natuurlijk vereeuwigd worden in filmpjes en foto’s, op die manier kun je altijd nog even terugdenken aan dat heerlijke moment vol romantiek en liefde. Ga je al zwijmelen bij het idee?

Dit lag voor William en Janice Robertson even anders. Als zij naar de foto’s en video’s van hun huwelijk keken dan leek het net of het om een ander stel ging. Het voelde niet meer alsof ze zelf op die foto’s stonden, omdat ze er tegenwoordig heel anders uitzien.

Wedstrijdje
Ze besloten hun levensstijl namelijk aan te passen en af te vallen, nadat ze te horen kregen dat ze heel ongezond waren. Ze begonnen gezond te eten en te sporten. “We zijn beste vrienden en we doen alles samen”, vertelt Janice. ” We besloten om samen ook gewicht te gaan verliezen en dat maakte het zo veel beter, omdat we er een wedstrijdje van maakten.” Uiteindelijk verloren ze beiden 45 kilo en zien ze er nu heel anders uit. Tien jaar later besluiten ze om hun geloften te hernieuwen. Er werden veel foto’s gemaakt en ze stralen erover! Het verschil is dan ook ongelofelijk!

Jurken passen 
“Toen we voor het eerst trouwden was het niet zo leuk. Ik was een maatje 50 en geen enkele jurk paste. Ik was verdrietig over de manier waarop ik eruit zag. Toen ik nu ging shoppen voor mijn jurk was het geweldig. Door mijn maatje 40 paste ik nu bijna alle jurken. Toen ik mezelf zag stond ik daar praktisch te huilen.”

Wij vinden het heel knap dat dit hun gelukt is. We wensen ze alle geluk toe!

Wil je dit onthouden? Bewaar de handigste tips en weetjes op Pinterest!

Bron en beeld: Viral Thread