Even loeren: zo ziet de dochter van Erik de Vogel en Caroline de Bruijn eruit

De dochter van het GTST-stel lijkt sprekend op haar ouders

In Goede Tijden, Slechte Tijden hebben Ludo en Janine een turbulente relatie, maar in het echte leven geldt het tegenovergestelde. Soapkoppel Erik de Vogel en Caroline de Bruijn zijn inmiddels 23 jaar samen en zijn ouders van de 20-jarige Solane.

Prachtige dochter

Op 29 juli 2000 werden Erik en Caroline de trotse ouders van Solane Victoria de Vogel. Inmiddels is hun dochter twintig jaar en is ze zeker geen klein meisje meer. Niet zo gek dat ze dan ook regelmatig met haar moeder op de rode loper verschijnt. Zeg nou zelf, lijkt Solane niet sprekend op haar ouders?

Relatie

Erik en Caroline werken al jarenlang samen en maakten onlangs ook nog eens samen het reisprogramma Romancing the Globe. In Goede Tijden, Zomer Tijden vroeg Froukje de Both onlangs aan Erik of het soms niet een grote uitdaging is om zoveel bij elkaar te zijn. “Gek genoeg niet”, zei Erik lachend. “Het is gewoon iets wat we allebei prettig vinden.” Als de twee zonder elkaar zijn missen ze elkaar al snel. “Gisteren zeiden we elkaar ’s ochtends gedag en gingen we allebei onze kant uit vanwege werk. Vier uur later belden we elkaar op en dan zitten we een uur aan de telefoon. Dan praten we over wat er in de vorige uren gebeurd is. Ik weet niet wat het is, het is ook chemie. En Caroline en ik kunnen ook samen goed werken.”

View this post on Instagram

Mama ??

A post shared by Solane Victoria de Vogel (@solanevictoria) on

View this post on Instagram

????

A post shared by Solane Victoria de Vogel (@solanevictoria) on

Lees ook: Zo ziet Melrose Place-actrice Josie Bissett er nu uit

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress