Zo ziet de dochter van Ferri Somogyi en zijn vrouw Noëlle er nu uit

Samen met zijn vrouw Noëlle verwelkomde Ferry het meisje in de zomer van 2018

Ferry Somogyi en Noëlle werden in september 2018 de trotse ouders van dochter Véda Somogyi. Het leven van de GTST-acteur veranderde daarna aardig. Inmiddels is Véda geen baby meer en komt het vrolijke meisje regelmatig voorbij op de Instagramfeeds van haar ouders.

Dankbaar

In een interview met RTL Boulevard liet de inmiddels 46-jarige acteur aan presentatrice Bridget Maasland weten dat hij erg dankbaar is dat hij op latere leeftijd alsnog vader mocht worden. “Ik ben enorm dankbaar dat ik dit mag meemaken. Ik ben natuurlijk de jongste niet meer”, vertelde hij destijds. Hij gaf ook toe dat hij niet meer had verwacht om dit nog mee te maken. 

Het ouderschap

Ook gaf hij toe dat het ouderschap soms wel een zware taak is. “Je weet natuurlijk dat je het even druk krijgt en dat het pittig is. Ik heb mijn werk en de kleine vraagt heel veel aandacht”, vertelde hij destijds. Toch lijkt de acteur het er samen met zijn vrouw goed vanaf te brengen. Het meisje groeit uit tot een ware dame en Ferri schreef in februari op Instagram dat zijn dochter ook al naar de kinderopvang gaat.

Ben je benieuwd hoe het meisje eruit ziet? Wij speurden de Instagramfeeds van Ferri en Noëlle af en verzamelden de zoetste foto’s voor jullie.

 

View this post on Instagram

Zoals in mijn stories te zien is hadden wij vandaag ons (spontane) eerste uitje met Véda naar de Mac. Vooral ikzelf vond het he-le-maal fantastisch?. Ferri en ik hadden het erover dat als je zoiets post je vast commentaar krijgt van mensen die dit afkeuren. Ik ben me er van bewust dat bepaalde posts reacties uitlokken, maar het weerhoudt me vaak niet om kleine en grote mijlpalen met mijn volgens te delen. Leuk juist! Grappig genoeg bleek mijn inbox vol te stromen met alleen maar leuke reacties. Echt nul zure mensen! En daar word ik dus heel blij van. Überhaupt ontvang ik zelden een stom bericht dus thankyouuu leuke volgers dat Instagram mij vrolijk blijft maken! Fijne avond!? Foto: @yarabrouwer

A post shared by Noëlle Somogyi (@noellesomogyi) on

 

 

Lees ook: Olcay Gulsen en Ruud de Wild zetten serieuze stap in relatie

Bron: Instagram Ferri Somogyi | Beeld: Videostill vlog