Wat een prachtige verschijning: dit is de 18-jarige dochter van John Travolta en Kelly Preston

Vind jij dat ze op haar vader lijkt?

John Travolta staat bij velen in het geheugen gegrift als de knappe Danny Zuko die een paar soepele moves vertoonde in de film Grease. Goed ziet de 64-jarige John er nog altijd uit, evenals zijn vrouw actrice Kelly Preston. In 2000 kreeg het stel een dochter, Ella Blue, en het meisje heeft zowel de looks van haar vader als moeder geërfd.

Zo vader, zo dochter.

Poison Rose

De 18-jarige dochter van John Travolta en zijn vrouw Kelly Preson, leidt een vrij rustig bestaan. Tot nu toe hebben we nog niet veel meegekregen van de brunette, maar daar zal binnenkort verandering in komen. Het acteren lijkt Ella Blue nu ook verleid te hebben. Samen met haar vader is ze namelijk binnenkort te zien in de film Poison Rose.

Acteren

Hoewel Ella Blue een vrij anoniem leven leidt, is het niet de eerste keer dat ze in een film te zien is. Samen met haar vader speelde ze al in The Life and Death of John Gotti en Old Dogs. John Travolta zelf lijkt het ook maar wat leuk te vinden dat hij weer samen met zijn dochter op de set staat. Op Instagram plaatste hij een kiekje van zichzelf en zijn dochter: ‘Eerste dag van de opnames met mijn dochter Ella Blue voor de film Poison Rose.’

Hard werken

Met twee beroemde ouders zou je bijna denken dat het Ella Blue wel komt aanwaaien, maar dat is zeker niet waar. In een interview lieten Kelly en John weten dat ze niet wilden dat hun kinderen te verwend zouden worden. Daarom heeft Ella Blue gewoon hard gewerkt om haar eigen zakgeld te verdienen.

Ben je benieuwd hoe de dochter van John en Kelly eruit ziet? Bekijk dan de kiekjes hieronder.

First day of shooting with my daughter Ella Bleu for the film Poison Rose. #EllaTravolta

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

Back on set with my beautiful Ella Bleu for the film Poison Rose. #EllaTravolta

Een bericht gedeeld door John Travolta (@johntravolta) op

Lees ook: Regisseur Grease onthult: de film had eigenlijk anders moeten eindigen

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Grazia | Beeld: Videostill YouTube