Dochter Linda de Mol tekent contract bij BNNVARA

Zien we de dochter van Linda de Mol binnenkort ook op de buis?

Tijdens de tweede aflevering van Zomer met Art interviewde Art de dochter van Linda de Mol. Het interview met de 19-jarige Noa Vahle ging in eerste instantie over een heel ander onderwerp, maar toch kwam er tussen neus en lippen door naar buiten dat ze een contract heeft getekend bij de publieke omroep BNNVARA. Gaat de dochter van Linda de Mol haar moeder achterna?

“Ik ga het op mijn eigen manier doen”.

Op de buis

De grote vraag is natuurlijk: gaan we Noa, net als haar moeder, op de buis zien? “Wie weet”, is haar antwoord. Ze blijft een tikkeltje verlegen, terwijl Art hier natuurlijk alles over wil weten. Het enige wat Noa kan verklappen is dat ze niet direct op de buis te zien zal zijn. “Misschien later”, geeft ze aan.

Linda de Mol

Aan tafel wordt er verder besproken hoe dit voor Noa zal zijn. Want vergeleken worden met haar moeder, daar komt ze natuurlijk niet onderuit. Noa geeft aan hier niet bang voor te zijn. “Dat label heb ik toch altijd, en daar ga ik niet vanaf komen. Ik kan nu juist laten zien dat ik mijn eigen weg ga en het op mijn eigen manier ga doen.”

Zomer met Art

In de tweede aflevering van Art zijn nieuwe zomerprogramma kwam de dochter van Linda niet om alleen over haar contract te kletsen. Noa vertelde over haar vrijwilligerswerk dat ze op Lesbos heeft gedaan. “Als je de mogelijkheid hebt om andere mensen te helpen die het niet zo makkelijk hebben als jij, waarom zou je het dan niet doen?”, geeft ze aan tijdens het interview.

Lees ook: Ferri Somogyi neemt drastische beslissing in carrière

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill Zomer met Art