Als twee druppels water: zo ziet de dochter van Martijn Krabbé er nu uit

Wat een prachtige dochter!

Eén van Nederlands bekendste televisiepresentator, Martijn Krabbé (50) deelde onlangs een foto van zijn 12-jarige dochter Jasmijn op Instagram. De presentator deelt vrijwel nooit foto’s van zijn kinderen op internet, maar voor de bijzondere prestatie van zijn dochter maakte hij een uitzondering. 

Jasmijn is afgelopen weekend samen met haar hockeyteam kampioen geworden.

Kinderen

Het is inmiddels ongeveer drie jaar geleden de media volop deelde dat Martijn Krabbé na een huwelijk van 10 jaar weer vrijgezel is. Martijn twee keer getrouwd geweest met zijn ex-vrouw, van 1995 tot 1999 en later zijn ze opnieuw getrouwd in 2005 tot 2015. Samen kreeg hij met zijn ex-vrouw vier kinderen: zoon Bickel van 18, dochter Michelle van 13, Jasmijn van 12 en zoon Achilles van 9. De trotse vader kon het niet laten om een foto van zijn prachtige dochter Jasmijn te delen op zijn Instagram-account na haar overwinning. En we moeten zeggen, ze lijken als twee druppels water op elkaar!

Kampioentje!!! @jkrabbe13 @hcoranjerood ?

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

Martijn samen met zijn zoon Bickel bij RTL Late Night.

Wij zijn er klaar voor! @tobaccoflavouredkisses @rtllatenight #trots #vanoortotoor

Een bericht gedeeld door Martijn Krabbé (@martijn_krabbe) op

Carrière Martijn Krabbé

Martijn begon als 19-jarige zijn tv-carrière bij het programma Popformule. Later presenteerde hij onder meer programma’s als In Holland staat een huisIdols en Dancing on Ice. Ook was hij tussen 1986 en eind 1993 op Radio 3 te horen met onder andere de TROS-programma’s Nationale Hitparade en Mega Top 50. Van 2009 tot en met 2012 was hij samen met Wendy van Dijk te zien als presentator van X Factor op RTL 4. Vanaf de eerste editie in 2010 is hij samen met Van Dijk de presentator van The voice of Holland.

Lees ook: Let op: nepmail PostNL om gevaarlijke app te downloaden verspreidt razendsnel

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill