Dochtertje Xander de Buisonjé bijna ontvoerd in Londen

Xander en Sophie de Buisonjé krijgen de schrik van hun leven

Xander en Sophie de Buisonjé genoten afgelopen week met hun hele gezinnetje van een bezoek aan Londen. De Buisonjés vermaakten zich opperbest in de Engelse hoofdstad, totdat ze daar een angstaanjagend moment beleefden. Het eenjarige dochtertje van Xander en Sophie werd bijna ontvoerd door een onbekende vrouw. Dit laat Sophie weten via haar Instagram-account.

Het scheelde een haar, of iemand had het meisje meegenomen.

Ontvoerd

Cela-Lynn is het bijna tweejarige dochtertje van zanger Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie. Het stel was de kleine meid een paar dagen geleden tijdens een tripje naar Londen bijna kwijtgeraakt. Een vreemde vrouw tilde Cela-Lynn op en liep haastig met haar weg, zo laat Sophie weten in een inmiddels verwijderd filmpje op Instagram. Gelukkig letten zij en Xander goed op en konden ze een ontvoering voorkomen.

Instagram

Sophie de Buisonjé plaatste een filmpje van het incident op haar Instagram-account. Ze schreef erbij: ”Toen mijn dochter hier pirouetten aan het draaien was, kwam er een voor mij onbekende jonge vrouw aangelopen die haar ineens optilde en pijlsnel met haar wegliep. Werkelijk… heb nog nooit zoiets meegemaakt. Gelukkig waren Xan en ik er snel bij.” Het filmpje is inmiddels verwijderd van Instagram.

Dit bericht bekijken op Instagram

Happy meal for a happy girl ? 1 year old lights up London! #feestneus #holidays

Een bericht gedeeld door S O P H I E (de Buisonjé) (@sophiedbuisonje) op

Lees ook: Comeback voor popgroep Luv, maar dit keer zonder Patty Brard

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Xander de Buisonjé, door Niek de Jong onder de licentie CC BY-ND 2.0