Dochtertje Estavana Polman door het dolle na eerste winst handbalsters

handbalsters

Rafael van der Vaart deelt een schattige video van Jesslynn die apetrots is op moeder Estavana

Estavana Polman pakte onlangs haar koffers en stapte samen met de andere handbalsters van het Nederlandse team op het vliegtuig. De handbalsters zijn momenteel in Japan voor het WK handbal. Uiteraard moedigen familie en vrienden van de topsporters de dames aan. Zo ook Estavana’s dochtertje Jesslynn. Het meisje is apetrots als het Nederlandse handbalteam de wedstrijd tegen Angola wint.

De dochter van Rafael van der Vaart en Estavana Polman kan haar geluk niet op.

Valse start

De Nederlandse handbalsters speelden dit afgelopen weekend hun eerste wedstrijden. De wedstrijd tegen Slovenië wonen ze helaas niet. Gelukkig keerde het tij, want tijdens de wedstrijd tegen Angola gingen ze er met de winst vandoor. De dames wonnen met 35-28. De supporters van het Nederlandse handbalteam zijn dolblij, maar degene die het blijste is? Dat is toch wel de dochter van Estavana.

Video

Rafael van der Vaart reisde samen met de 2-jarige Jesslynn af naar Japan om de handbalster aan te moedigen. Na de winst van het Nederlandse handbalteam is Jesslynn apetrots op haar moeder en het team. Rafael deelde onlangs een video op zijn Instagramaccount waarop te zien is dat Jesslynn een gat in de lucht springt omdat het handbalteam heeft gewonnen.

De volgende wedstrijd die Nederland speelt is op dinsdag 3 december tegen Cuba.

Lees ook: Chateau Meiland kerstspecial telt niet één, maar vier afleveringen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Instagram Rafael van der Vaart, NOSBeeld: BSR Agency, fotograaf: Jens Kalaene