Dochtertje (1) Sven Kramer en Naomi van As voor het eerst het ijs op

dochtertje sven naomi

‘Talent heeft ze van d’r moeder… lijkt me duidelijk’

Gisteren lanceerde schaatskampioen Sven Kramer zijn eigen schaatsacademie in hét schaatsstadion van Nederland: Thialf, in Heerenveen. Reden genoeg om dochtertje Kae (1) voor het eerst de ijzers onder te binden. 

Talent van d’r moeder

“Wat papa kan, kan ik ook”, zal de 1-jarige Kae gedacht hebben. Mama Naomi is maar al te trots, laat ze onder een reeks foto’s die ze op Instagram deelde weten. “Trots!!! Vandaag de lancering van de schaatsacademie van Sven, dus allemaal de schaatsen onderbinden en hop de baan op. Natuurlijk heeft Kae ook al voor de eerste keer op de schaats gestaan… reed meteen een rondje 30.0. Talent heeft ze van d’r moeder… lijkt me duidelijk”, schrijft ze.

Reacties

Ook Naomi’s volgers zijn onder de indruk van de kleine Kae. “Kae gaat de talenten combineren en wordt ijshockeyspeelster”, zegt iemand. “Ontzettend lief!!!”, reageert Lieke van Lexmond onder de foto. Hockeyvriendin Fatima Moreira de Melo laat drie hartjes achter in de comments. “Ik smelt! (Het ijs gelukkig niet…)”, grapt Manon Meijers.

Schaatsacademie

Met zijn schaatsacademie wil Sven anderen het plezier op het ijs laten ervaren. De Sven Kramer Academy is er voor jong en oud. “Niks is mooier dan wat ik terug kan geven aan deze sport”, zegt Sven op zijn Instagram. “Het is niet de doelstelling om hier de allergrootste kampioenen op te leiden. Het gaat erom dat mensen plezier hebben”, zegt de meervoudig olympisch- en wereldkampioen.

Lees ook: Sven Kramer over eerste jaar vaderschap: ‘Ik vond het wel heftig’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, credit: Patrick van Emst