Doe niet zo vervelend: ‘Meilandjes verwikkeld in enorme ruzie met webshop’

martien erica meilandjes

De quotes van de Meilandjes zijn erg in trek bij andere partijen

“Wijnen, wijnen, wijnen”, “Mij niet bellen” en “Wat goééééd”: we horen het Martien zeggen als we het lezen. De uitspraken van de Meilandjes zijn inmiddels iconisch te noemen en zijn dan ook het handelsmerk van de familie Meiland geworden. Al lijken andere partijen er met de succesvolle quotes vandoor te gaan.

Woedend

Het is allesbehalve gezellig in huize Meiland, aangezien de familie woedend is op een partij die alle quotes uit het programma Chateau Meiland heeft gestolen. De teksten zijn, zonder dat de Meilandjes hiervan afwisten, op t-shirts, truien en tassen gedrukt. Volgens de familie Meiland een kwade zaak, dus besloot het stel een advocaat in de arm te nemen.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat de quotes van de familie Meiland gestolen worden door andere partijen. Eerder was het RUMAG die kleding verkocht met de spreuk: “Wijnen, wijnen, wijnen”, maar besloot dit na een beschuldiging snel van de website af te halen. Nu probeert een andere webshop een graantje mee te pikken van het succes van de Meilandjes. Al lijkt het dus niet helemaal te lukken.

Lees ook: Na Martien Meiland ook Erica Meiland gehackt op Instagram

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress