Doodzieke Tobias (11) viert dinsdag zijn laatste verjaardag en wil graag verjaardagspost

Tobias
Het jongetje viert morgen zijn allerlaatste verjaardag

De 11-jarige Tobias die morgen 12 kaarsjes mag uitblazen, viert morgen zijn laatste verjaardag. Het jongetje uit Zwolle is ernstig ziek en heeft niet lang meer te leven. Het dappere jongetje wil graag post ontvangen op zijn verjaardag en daarom vraagt zijn volleybalclub aan mensen om hun teamgenootje een verjaardagskaartje te sturen.

Oproep
De oproep van VC Zwolle is er eentje die meteen binnenkomt: “Tobias wordt dinsdag 12 jaar. We weten niet of hij het haalt”, begint het berichtje. De volleybalclub doet een oproepje om de bijna 12-jarige een kaartje te sturen voor zijn verjaardag, omdat ‘Tobias het heel tof zou vinden om post te ontvangen voor zijn verjaardag’.

Race tegen de klok
“Zijn ogen vonkelen, z’n hart klopt krachtig en zijn mindset is goed”, schrijft de volleybalclub over het jongetje. “Het is een race tegen de klok.” De jongen heeft een tumor aan de hersenstam zitten en zal binnenkort overlijden aan de gevolgen hiervan. Daarom wil de volleybalclub zijn laatste verjaardag zo bijzonder mogelijk maken.

Kaart sturen
“De behoefte aan een lieve en leuke kaart is heel groot en Tobias wordt daar weer vrolijker van. Helpen jullie allemaal mee?”

Het adres van Tobias is:
Tobias Sijbesma
Ulgerkamp 35
8014 GE Zwolle 

Bron: Algemeen Dagblad | Beeld: Facebook