Doutzen Kroes doet boekje open over songfestival: ‘Er is gebeld’

“Ik vind het allemaal veel te spannend”

Als het gaat om de presentatie van het Eurovisiesongfestival draaien de geruchtenmolens overuren. Door velen is Doutzen Kroes uitgekozen als een potentiële kandidaat. En wat blijkt: het topmodel geeft aan dat er al is gebeld. Doutzen zou al benaderd zijn voor de presentatieklus, maar weet zelf niet zo goed wat ze er van moet vinden. In een interview met RTL Boulevard vertelt het topmodel waarom. 

Het topmodel is niet zo zelfverzekerd over haar presentatiekunsten.

Doutzen Kroes

In een interview met RTL Boulevard geeft Doutzen aan dat ‘er al is gebeld’ over de mogelijke presentatieklus. Daarnaast geeft de Friezin aan dat mening Nederlander haar de presentatieklus wel ziet uitvoeren. Tot haar grote verbazing, aangezien het topmodel helemaal geen ervaring heeft op het gebied van presenteren. Aan songfestivalkenner Aran Bade vertelt Doutzen eerlijk: “dat kan ik helemaal niet joh.”

Telefoontje

Op de vraag of Doutzen al benaderd is voor het songfestival antwoordt de blondine: “Volgens mij is er wel gebeld al… Ik vind het allemaal veel te spannend.” Ondanks dat het topmodel deze aanvraag een enorme eer vindt, geeft ze aan haar twijfels te hebben. “Ik zou het natuurlijk een hele eer vinden. Maar er zijn zo veel beteren in Nederland. Maar misschien kan ik dat stukje doen wat Gal Gadot voor Israël deed. Gewoon Nederland laten zien en haring eten, patatjes…”

Michiel Huisman

Tijdens het interview met Doutzen wordt aangekaart dat ook Michiel Huisman een gewilde presentator voor het songfestival is. Zodra dit benoemd wordt raakt Doutzen enthousiast. Presenteren met Michiel Huisman? Dat ziet de blondine wel zitten. “Oh met Michiel Huisman, dan doe ik het wel”, grapt Doutzen.

Lees ook: Kijkers vol lof over eerste uitzending Opgezadeld met Britt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Libelle | Beeld: Videostill YouTube