Douwe Bob weer gelukkig in de liefde

Net op tijd voor Valentijnsdag

Het gaat Douwe Bob momenteel voor de wind. Zo gaat het nieuwste album van de zanger The Shape I’m In als een speer en mocht hij hiervoor een Edison in ontvangst nemen. Dat is nog niet het enige, want tijdens zijn speech onthulde hij dat hij een nieuwe vriendin heeft.

Hij kan zijn geluk niet op.

Speech

Net als vele andere muzikanten in de Nederlandse muziekwereld was Douwe Bob zondagavond aanwezig bij de uitreiking van de Edisons. De 26-jarige singer-songwriter mocht zelfs een van de awards in ontvangst nemen. Hij sleepte een Edison in de categorie ‘Pop’ voor het album The Shape I’m in, in de wacht. Tijdens zijn speech bedankte hij degenen die hem geholpen hebben en belangrijk voor hem zijn. De zanger bedankte ook zijn ex: “Mijn ex, zonder haar was dit album er niet gekomen”, om vervolgens verder te gaan met een nieuwtje: “En mijn vriendin voor het lijmen van mijn hart.”

Break-up

In november bracht Douwe Bob zijn nieuwste album uit. Overmand door liefdesverdriet schrijf hij de nummers voor zijn nieuwe plaat. De zanger onthulde in november dat hij weleens vaker relaties had die op de klippen liepen, maar dat er geen zo erg was als deze. “Ik ga nog steeds slapen met de gedachten aan haar en word er nog mee wakker”, vertelde hij destijds aan het AD. “Het is het ergste gevoel dat er bestaat.” Het verdriet inspireerde de zanger voor zijn nieuwe album. The Shape I’m In beschouwt de zanger dan ook als zijn break up-plaat. “Dat ik mijn emoties zo puur op papier kreeg, werkte heel motiverend.”

Het is nog onbekend met wie de zanger nu een relatie heeft.

Lees ook: Douwe Bob openhartig over liefdesverdriet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill