Verdrietig nieuws: draagmoeder van Emile Ratelband heeft miskraam gehad

Emile is erg verdrietig door het nieuws

Momenteel weet Emile Ratelband continu het nieuws te halen vanwege zijn wens om zijn leeftijd twintig jaar te verlagen. Ook in het buitenland schrijven ze over het verlangen van de positiviteitsgoeroe. Bijna zou vergeten worden dat Emile opnieuw vader wordt, maar helaas blijkt aan het nieuwe ouderschapsavontuur van Emile een eind te zijn gekomen. De draagmoeder van Emile heeft namelijk een miskraam gehad.

De draagmoeder was is verwachting van twee kindjes. 

Een tweeling

Aan Shownieuws maakt Emile het verdrietige nieuws bekend. “Ik ben nu wel heel vrolijk, maar vanochtend is er een miskraam geweest”, zo vertelt Emile, die het nieuws over de zwangerschap nog niet zo lang geleden bekend maakte. “Ik zat in de studio en toen ging de telefoon. Ze belde vanuit het ziekenhuis. Ik wist wel dat het erom spande. Ik was dus niet helemaal op z’n best.” De draagmoeder van Emile was in verwachting van een tweeling, twee jongetjes.

Draagmoeder

Emile, die al zeven kinderen heeft bij drie verschillende vrouwen, wil graag opnieuw vader worden. Afgelopen zomer deed hij een oproep waarin hij schreef op zoek te zijn naar een draagmoeder. De 69-jarige, al ziet hij zichzelf liever als 49-jarige, kreeg veel kritiek op zijn oproep. Veel mensen vonden de mediapersoonlijkheid te oud. Desalniettemin reageerden negentig vrouwen op zijn oproepje. Hij vond een geschikte dame en nog geen week geleden verklaarde Emile tegenover RTL Boulevard dat hij opnieuw vader zou worden. Helaas mocht het niet zo zijn.

Lees ook: Emile Ratelband sleept staat voor de rechter: hij wil 20 jaar van zijn leeftijd af hebben

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Show, Algemeen Dagblad | Beeld: Videostill