Verschrikkelijk drama voor oud-deelnemer ‘Boer Zoekt Vrouw’ Janko Elema

‘De boerderij kan als verloren beschouwen worden’

Vreselijk nieuws voor de oud-deelnemer van het tv-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’, Janko Elema. Zijn boerderij in het Groningse Zijldijk schijnt volledig te zijn uitgebrand. Buurtbewoners van het Groningse Zijldijk vertelden aan RTL Nieuws dat het om de boerderij van Janko zou gaan.

Gisterochtend werden de foto’s van de volledig brandende boerderij op Twitter gedeeld.

Grote brand

De grote brand heeft één schuur, aangrenzend aan de woning, volledig verwoest. De lokale omroep heeft aangegeven dat het woongedeelte en de andere schuur gespaard zijn gebleven. Door de grote brand was de rook in de wijde omgeving te zien. Hoe de brand precies is ontstaan is niet bekend. Later op de middag werd bekend dat de brand bijna weer onder controle was.

‘Boer Zoekt Vrouw’

Voor zover bekend is niemand gewond geraakt bij de brand. De Groningse buurtbewoners hebben bij RTL Nieuws aangegeven dat het om de boerderij van Janko Elema zou gaan. De boer deed in het seizoen 2014-2015 mee aan het populaire tv-programma ‘Boer Zoekt Vrouw’. Samen met presentatrice Yvon Jaspers ging Janko de uitdaging aan om een nieuwe liefde te zoeken. Omdat hij niet genoeg brieven ontving mocht de boer helaas niet mee met de speeddate. Of Janko inmiddels wel gelukkig in de liefde is, is helaas niet bekend.

Lees ook: Eigengemaakte, bijzondere oplossingen om de hitte de baas te blijven

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: RTL Nieuws, LindaNIEUWS  | Beeld: KRO-NCRV, Fotograaf: Hans-Peter van Velthoven, Twitter