Verschrikkelijk drama voor Connie Witteman: “Het maakt me verschrikkelijk verdrietig”

Connie

Er zijn zelfs beelden van de gebeurtenis

Connie Witteman en haar partner Eugene van Duin zijn afgelopen zaterdagavond het slachtoffer geworden van een inbraak. Uit het appartement van het stel aan het Vondelpark in Amsterdam werd een kluis gestolen met daarin onder andere kostbare juwelen uit het huwelijk dat zij had met Hans Breukhoven. 

De inbrekers betraden de woning rond 20:15, net nadat Connie en Eugene het pand hadden verlaten.

In de gaten gehouden

Aan de Telegraaf vertelt Connie dat de inbrekers het stel waarschijnlijk al een tijdje in de gaten had gehouden: “Op de beelden zie je ze het park inlopen. Maar wat ook een enge gedachte is, is dat we dus al een tijdje zijn bekeken, waardoor ze konden toeslaan. Terwijl we net met onze hond het huis hadden verlaten.” Connie is erg verdrietig door de brutale roof en looft 15.000 uit voor de gouden tip met betrekking tot de daders: “Dat er mensen aan je spullen zitten, dat ze je persoonlijke wereld binnenkomen en er vervolgens vandoor gaan met dingen waar je zo’n persoonlijke herinnering aan hebt. Ik hoop echt dat de daders gepakt worden.”

Beelden

De roof is voor Connie extra verdrietig omdat in de kluis cadeaus zaten die ze van haar ex-man wijlen Hans Breukhoven had gekregen. “Ze hebben een diepe emotionele waarde,’ vertelt ze. “Het is vreselijk. Als de daders niet snel gevonden worden, zijn die natuurlijk verpatst of naar het buitenland gebracht en dan vinden we ze nooit meer terug.” Connie is al eerder het slachtoffer geworden van inbraak: in 2010 werd er ook al een kluis uit het huis van haar en wijlen Hans Breukhoven gestolen.

Op haar Instagramkanaal heeft ze beelden gedeeld van de roof:

Brutale inbraak, herkent u deze man, neem contact op met [email protected]

Een bericht gedeeld door Connie Witteman (@connie_witteman) op

Lees ook: Michael van der Plas onder vuur door dit gedrag in zijn vlog

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Instagram, de Telegraaf | Beeld: Instagram