Dré Hazes woedend op publiek in Arnhem: “Jullie hebben het zelf verpest!”

Na een flinke bierdouche sloot Dré Hazes zijn optreden vroegtijdig af…

Zanger André Hazes junior werd tijdens zijn optreden bij het Foute Oranjefeest op De Trans in Arnhem bekogeld met een flinke lading bier. De zanger zag hier de ‘lol’ niet van in en besloot daarom om meteen te stoppen met zijn optreden.

Dré werd tijdens zijn optreden al eerder bekogeld met bier en waarschuwde toen het publiek dat hij het podium zou verlaten, als het weer zou gebeuren. “Wat is dat nou? Wie deed dat? Oké jongens, als het nou nog een keer gebeurt, stop ik ermee. Want dit is helemaal niet leuk.” 

Echter mocht Dré’s waarschuwing niet baten, want kort daarna bekogelden een paar bezoekers de volkszanger opnieuw. Na de tweede bierdouche was de zanger het helemaal beu en verliet hij rap het podium. Hij sloot zijn optreden af met de woorden: “Fijne avond, jullie hebben het zelf verpest.” De 23-jarige zanger zou een half uur optreden, maar uiteindelijk stond hij slechts een kwartier op de planken.

Teleurgestelde fans
Ondanks dat de zanger veel fans teleurstelde, begrepen veel bewonderaars van de zanger wel waarom hij stopte met zingen. Op de Facebookpagina van Dré regende het reacties van fans die hem even een hart onder de riem wilden steken. “Ik was net bij het optreden in Arnhem, ik wil mijn excuses aanbieden namens Arnhem, dankzij een paar van die ‘etterbakken’, (sorry ik heb er geen ander woord voor) hebben wij een superleuk optreden moeten missen! Ik hoop dat je nog eens wilt komen en dan misschien wat vroeger op de dag!”, was een van de reacties.

Bron: De Gelderlander | Beeld: Hollandse Hoogte