Drie generaties André Hazes samen op de foto

André Hazes beleeft een bijzonder moment met vader en zoon

Vorige week zou de 70ste verjaardag van André Hazes senior geweest zijn. Op 30 juni stonden Rachel, Roxeanne en André daar allemaal op hun eigen manier bij stil. Ook de kleinste Dré herdacht ‘opa Hoed’. Om de herdenking compleet te maken, besloot André junior met zijn zoontje bij opa op bezoek te gaan. Het leverde een bijzondere foto op. 

André Hazes keer drie

Veel woorden heeft André niet nodig om de foto te beschrijven. “Heel even samen!” schrijft hij, met daarachter een rood hartje. Op de foto is de zanger samen met zijn zoontje Dré te zien bij het wassen beeld van vader en opa André senior in Madame Tussauds.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Levensecht

Sinds oktober 2020 is het levensechte wassen beeld van André Hazes senior te bewonderen in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld werd destijds onthuld door Rachel. Tegenover RTL Boulevard zei ze tijdens de onthulling verrast te zijn door de wassen André: “Ik ben echt vol verbazing, alles klopt aan André. De neus, de ogen, zijn oortjes, de handen, dat buikje en die benen.” 

Brieven en jeugdfoto’s 

Ook op de verjaardag van André senior herdacht de artiest zijn vader op zijn eigen manier. Bij een jeugdfoto schrijft hij simpelweg: “70.” Ook zus Roxeanne plaatste een jeugdfoto en schreef daarbij over alle dingen die ze koestert. “Ik koester je karaktereigenschappen, die ik in mezelf terugvind, waardoor ik de mooiste versie van mezelf kan zijn”, schreef ze onder andere. Rachel deelde een emotionele brief, waarin ze bekende haar man iedere dag steeds meer te missen. 

Lees ook: Nog even geduld: Rachel Hazes stelt publicatie eigen boek uit

Bron: Story | Beeld: BrunoPress