DIT zijn de drie intelligentste sterrenbeelden…. Zit die van jou er ook tussen?

sterrenbeeld

Welk sterrenbeeld heb jij?

Je sterrenbeeld zegt volgens sommigen niet alleen iets over je karakter, maar ook zegt het iets over hoe slim je bent. Tijdschrift Libelle verzamelde de drie slimste sterrenbeelden aan de  hand van kenmerken die overeenkomsten vertonen met een hoge hersencapaciteit… Zit die van jou ertussen?

  1. Tweelingen
    Tweelingen zijn creatief, snel verveeld en zuigen informatie op als een spons. Daarnaast zijn het praatgrage types die ook daadwerkelijk wat te melden hebben en ze zijn een kei in het onderbouwen van hun mening.
  2. Schorpioen
    Schorpioenen hebben een sterke intuïtie. Ze voelen anderen haarfijn aan en weten precies hoe ze iets gedaan krijgen. Verder zijn ook het intense mensen; ze staan bekend om hun toewijding en doorzettingsvermogen. Het zijn geboren leiders die dankzij hun mensenkennis en drive heel succesvol zijn.
  3. Boogschutter
    Boogschutters zijn open, vrolijke types die vooral qua mensenkennis hoog scoren. Ze hebben een open kijk op de wereld en kunnen situaties goed inschatten. Het zijn onderzoekers die dol zijn op avontuur die houden van een effectieve aanpak. Dankzij hun no-nonsense mentaliteit maken ze dingen nooit ingewikkelder dan ze zijn.

Bron: Libelle