Dries Roelvink gaat zijn eigen autobiografie schrijven

Het wordt het tweede boek voor de zanger

Dries Roelvink is zanger, tv-persoonlijkheid en binnenkort ook schrijver. Hij heeft namelijk laten weten dat hij zijn eigen autobiografie gaat schrijven. En als we Dries moeten geloven, blijft er niets onbesproken: “Ik lees te vaak berichten over mijzelf en mijn zoons in de media terug waarvan ik denk: maar zo was het eigenlijk niet.”

Op de telefoon

Het nieuwste boek van Dries Roelvink wordt in november verwacht. Dries gaf wel aan dat hij daar nog even goed over na moet denken. De zanger is namelijk niet bepaald een schrijver. “Het probleem is dat ik nooit echt heb leren typen en die columns van twaalfhonderd woorden nu, met één vinger, op WhatsApp zit te tikken. Ik kan dat heel snel inmiddels, die verhalen zijn zo af, maar een boek met een vinger op mijn telefoon… daar moet misschien een andere oplossing voor komen”, laat hij weten.

Tweede boek

Het wordt het tweede boek dat de zanger gaat uitbrengen. Zijn eerste boek, genaamd Toverballen, is ruim tien jaar geleden gepubliceerd. Toverballen ging over zijn leven tot dat moment. Het nieuwe boek zal ook over zijn leven gaan, maar hierin gaat Dries meer reflecteren. In een interview met De Telegraaf legt hij uit dat hij dingen graag wilt rechtzetten. Vooral over zijn zoons, die tegenwoordig ook grote tv-persoonlijkheden zijn geworden.

In de familie

Het schrijven zit in de vingers van de Roelvinkjes. Naast Dries heeft zoon Donny ook een boek uitgebracht. Het boek heet Donny en is wederom een autobiografisch verhaal. In het boek neemt Donny je mee in de rol die sport en voeding voor hem hebben gespeeld in het leven. Alleen nog Dave, en de boekenplank is vol bij de familie Roelvink!

Lees ook: Simone Kleinsma gaat in september het theater in met een solovoorstelling

Bron: Linda.nl | Beeld: BrunoPress