Dries Roelvink voelde geen vaderband met zijn dochter: ‘Ik was er helemaal niet aan toe’

De relatie tussen Dries Roelvink en Peggy verliep niet altijd soepel

Dave en Donny Roelvink kennen we maar al te goed, maar was jij al bekend met het feit dat Dries Roelvink ook een dochter heeft? Zij is een stuk onbekender en Dries vertelt nu in Story voor het eerst hoe hij de band met zijn dochter ervaart. 

Jong
Op zijn 21e hoorde hij van zijn toenmalige vriendin dat ze zwanger was. “Ik was er helemaal nog niet aan toe om vader te worden. Maar ik was verliefd, vond alles goed. Vier jaar later was die verliefdheid over en liep de relatie tussen de moeder van Peggy en mij stuk.” Pas toen zijn ex Luciënne beviel van zijn zoons Dave en Donny kwam het vadergevoel bij hem naar boven, aldus Dries. Naast dat hij zich geen vader voelde was het ook heel lastig om vader te zijn. “Luciënne vond het lastig om met Peggy geconfronteerd te worden – laat staan dat ze voor haar wilde zorgen. Ze maakte me duidelijk dat als ik die kleine wilde zien ik dat dan maar buiten de deur moest doen”, vertelt de 59-jarige zanger.

Niet geloven
De relatie tussen Peggy en Dries is nu heel anders. Ze bellen op verjaardagen en zo af en toe komt ze zelfs even lange. “Laatst was ze er weer en het klinkt misschien absurd, maar toen Peggy de woonkamer inliep hoorde ik mezelf in gedachten zeggen: Dries, dit is je dochter. Het is net alsof ik het zelf af en toe nog niet geloven kan. Misschien voelt Peggy wel hetzelfde.”

Lees ook: Is dit de nieuwe liefde van Sylvie Meis? Als we déze beelden mogelijk geloven…

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beau Monde | Beeld: videostill RTL