Aanstaand opa Dries Roelvink deelt kiekje van afgetraind lichaam

dries roelvink

Wow!

Nog heel even, en dan mag Dries Roelvink zichzelf officieel ‘opa’ noemen. Maar dat zou je niet zeggen als je zijn recente foto op Instagram ziet. De volkszanger is namelijk nog altijd in de sportschool te vinden en dat legt hem geen windeieren.

Afgetrainde Dries Roelvink

Waarschijnlijk herinner je je wel de ANWB-reclame waarmee Dries rond 2007 op iedereens netvlies stond gebrand: wapperende manen, gebruind en afgetraind lijf en die ultrastrakke, felgele speedo. Maar dat Dries ook vandaag de dag nog altijd ultrastrak voor de dag komt wist je misschien niet. Hoewel de smartlappenzanger ieder moment opa kan worden, betekent dit niet dat hij het dan ook maar rustiger aan doet met zijn lichaam. In tegendeel!

Zwembadkiekje uit Spanje

Vanaf vakantie-eiland Ibiza deelt de zanger namelijk een gedurfde foto vanuit het zwembad. De gele speedo heeft hij dit keer ingeruild voor een losser, donkerrood exemplaar. Maar zijn afgetrainde lichaam ziet er nog minstens zo strak uit als vijftien jaar geleden! Dries heeft na deze foto niet heel lang meer kunnen genieten van zijn vakantie. “Nog even een frisse duik en dan gaan we ons rustig voorbereiden op de terugvlucht”, schrijft hij bij het zonnige kiekje.

Reacties

In de comments bij zijn foto regent het complimenten voor de zanger. Zoon Dave Roelvink reageert met “My man!” en Bas Smit schrijft “Fit hoor hey!”. Ook vrienden en fans van Dries uiten hun bewondering. “Wat een lijf hè, die Dries” schrijft er een. “Ons voorbeeld, wat een man!” laat een ander weten. Wij sluiten ons helemaal bij deze reacties aan!

Lees ook: Maxime Meiland krijgt steun na hevige kritiek op foto met wijn

Bron: Instagram Dries Roelvink | Beeld: Brunopress, Instagram Dries Roelvink