DRINGEND: deze hond is uit een rijdende auto gegooid, wie heeft de hond of de auto gezien?! Delen svp!

vizsla

Wie heeft iets gehoord of gezien?

Julia Stricker (14) schrok zich een hoedje toen ze woensdagochtend op de fiets naar huis toe zat. Ze reed over de ’s Gravelandseweg in Hilversum van school naar huis toen ze zag hoe een hond uit een rijdende blauwe auto werd gegooid.

Julia fietste over de ’s Gravelandseweg in Hilversum toen er bij de bocht naar de Leeuwenlaan een blauwe familieauto langsreed. Uit de rijdende auto werd een hond gegooid. De hond maakte een paar salto’s en rende toen richting het bos (de Boslaan). Daarna rende de hond richting het centrum van Hilversum. De veertienjarige Julia wist niet wat ze moest doen en raakte overstuur. In paniek is ze naar huis toe gefietst, waar haar vader de politie en de dierenambulance belde. Deze konden niets anders doen dan hopen dat de hond gevonden zou worden door iemand. Julia zet dan ook een bericht op Facebook in de hoop dat iemand de bruine hond heeft gezien. Ze vermoedt dat het om een vizsla gaat, maar weet dit niet zeker. Het is in ieder geval een bruine, kortharige hond. Hij is best mager en ongeveer zo groot als een golden retriever.

Heb jij misschien de blauwe familieauto gezien of ken je iemand met een blauwe familieauto en een dergelijke hond? Of heb je de hond wellicht gezien? Neem dan contact op met de politie of de dierenambulance en deel dit bericht svp!