Dubbel verdrietig nieuws voor B&B Vol Liefde-Marian

Marian B&B Vol Liefde

Het gaat niet goed met hondje Amy

Het zijn verdrietige tijden voor Marian, die we kennen van het nieuwste seizoen van B&B Vol Liefde. Ze krijgt een dubbele klap te verwerken: eerder werd ze al opgelicht en bedreigd, en nu gaat het ook nog eens niet goed met haar hondje Amy. 

Geen liefde gevonden

Hoewel wij als kijkers hebben genoten van alle momenten die voorbijkwamen bij haar B&B in Portugal – ‘niks mis mee’, zoals Olof zou zeggen – heeft Marian uiteindelijk niet gevonden wat ze zocht. De liefde bleek er niet in te zitten voor de blondine, en inmiddels lijkt ze ook veel andere dingen aan haar hoofd te hebben.

Opgelicht en bedreigd

Aan De Telegraaf vertelt Marian dat ze momenteel door een onrustige periode gaat. “Ik ben door een oud-medewerker opgelicht voor 120.000 euro en werd zelfs bedreigd. Maar er zit nu een advocaat op en we wachten op de rechtbank in Portugal. Laten we hopen dat er snel wat gaat gebeuren.”

Hartoperatie

Een tweede klap die de B&B-eigenaresse krijgt te verwerken, is de ziekte van haar hondje Amy. “Ze krijgt in Frankrijk een openhartoperatie”, vertelt Marian. Het is een beetje te veel bij elkaar. Er is ook maar vijftig procent kans dat Amy het overleeft. Ik houd zo veel van haar, zij gaat voor alles. Amy is pas acht jaar. Maar als de operatie slaagt, dan kan ze gewoon veertien of vijftien jaar worden zonder problemen.” Hopelijk komt het goed met Amy!

Lees ook: Anna lijkt tóch de liefde te hebben gevonden in B&B Vol Liefde

Bron: Shownieuws | Beeld: B&B Vol Liefde