Ongemakkelijke dubbeldate in First Dates maakt de tongen los

Kijkers smulden van de ongemakkelijke situatie

Het zesde seizoen van First Dates is alweer een paar weken onderweg. Wat genieten we weer van alle kleurrijke types, romantische ontmoetingen en ongemakkelijke stiltes die de revue passeren. Dat niet élke date even soepel verloopt, bewees de aflevering van afgelopen maandagavond wel weer. Vrienden Jordi en Rick besloten elkaar op te geven voor het programma en arriveerden dan ook samen in het restaurant. Hun date verliep echter nét iets anders dan ze hadden verwacht.

Dubbeldate

Jordi en Rick zijn vrienden van elkaar en besluiten samen mee te doen aan First Dates. Bij binnenkomst worden ze door gastheer Sergio samen aan de bar gezet. Wanneer Chelsea het restaurant binnenloopt, ontstaat de nodige verwarring. De jongens hadden geen idee of ze met z’n drieën op date gingen, of dat Chelsea moest kiezen. Chelsea wordt bij Jordi en Rick aan de bar gezet, zonder dat ook zij weet voor wie ze eigenlijk komt. Even later verschijnt daar Lieke. Ook zij sluit bij het groepje aan, met nóg meer verwarring tot gevolg. Wie hoort er nu bij wie? En wordt het een dubbeldate, of toch niet?

Ongemakkelijk

De vier deelnemers hebben geen idee wat de bedoeling is en dat zorgt voor een nogal ongemakkelijke situatie. Gelukkig voor hen verlost Sergio ze uit hun lijden. Hij liet weten dat Chelsea met Jordi op date gaat en Lieke met Rick. Maar als ze liever wilden ruilen, was dat ook prima. Na wat awkward oogcontact heen en weer, besloten de vier braaf bij hun toegewezen partner te blijven. Al snel werd duidelijk dat ze daar achteraf toch spijt van hadden. Tijdens de dates bleken beide koppels namelijk geen klik met elkaar te hebben.

Twitter

Kijkers smulden van de ongemakkelijke situatie en raakten er niet over uitgepraat op Twitter. Hieronder lees je enkele reacties:

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Henk uit Married at First Sight

Bron: Grazia | Beeld: Videostill