Duncan Laurence over getrouwd zijn: ‘Het voelt veel fijner, veel zekerder’

Duncan en Jordan

Hij stapte onlangs met zijn grote liefde in het huwelijksbootje

Voor Duncan Laurence was 2023 een jaar van hoogte- en dieptepunten. In de nieuwste Grazia vertelt de zanger zijn allergrootste persoonlijke hoogtepunt. Hij trouwde namelijk met zijn grote liefde Jordan!

Bruiloft en honeymoon

In augustus stapte Duncan in het huwelijksbootje met zijn grote liefde Jordan. “Het was een fantastische dag! We hadden een kasteelachtige villa in Zweden uitgekozen en alleen maar lieve mensen om ons heen”, vertelt de zanger. “Eerst was het nog beetje bewolkt, maar zodra de ceremonie startte, begon de zon te schijnen, perfect! We hebben lekker gegeten, gefeest en zijn ’s nachts nog met z’n allen het zwembad ingesprongen. Het was echt de mooiste dag uit mijn leven.” Vervolgens gingen de newly weds op honeymoon naar de Griekse eilanden. “Het was zo magisch met die lichtblauwe zee en witte rotsen, soms hadden we het gevoel of we niet meer op aarde waren.”

I want it all

In zijn nummer I want it all zingt Duncan over kiezen voor de liefde in een tijd dat alles zo vluchtig is. “Ik ben zo blij dat ik ware liefde gevonden heb bij Jordan. Ik zie om me heen, zeker in de queer community, best wel wat mensen voor wie het heel lastig is om een relatie te vinden”, stelt de zanger. “Je hebt al die datingapps en het is allemaal zo vluchtig. Ik kwam op een gegeven moment zelf ook op een punt dat ik dacht: ik wil echte liefde. En toen kwam ik Jordan tegen, gewoon voor de deur van zijn huis toen ik met een vriend meeging naar zijn verjaardag. We bleken ook muzikaal gezien nog eens perfect te matchen. Dat kan toch geen toeval zijn?”

Voor elkaar gekozen

Of het ander voelt nu ze getrouwd zijn? “Het voelt veel fijner, veel zekerder”, legt hij uit. “Ook voel ik veel meer rust, en dat had ik niet verwacht. Ik was al heel rustig, maar op onze trouwdag met onze families en vrienden leek alles samen te vallen. Dat geeft dat rustige gevoel, niet alleen richting elkaar, maar ook richting alle mensen met wie we dit leven mogen leven. We hebben echt een heel goede club mensen om ons heen.”

Het volledige interview met Duncan Laurence lees je in de nieuwste Grazia. Nu in de winkel! 

Lees ook: Duncan Laurence openhartig over paniekaanvallen

Bron: Grazia, tekst: Jill Waas | Beeld: NL Beeld