Duncan Laurence treedt op tijdens finale songfestival in Liverpool

Duncan laurence

De oud-winnaar staat opnieuw op het Songfestivalpodium

Goed nieuws voor fans van het songfestival, want er wordt steeds meer bekend over het liedjesfestijn dat dit jaar in Liverpool gaat plaatsvinden. De organisatie heeft namelijk bekendgemaakt dat een paar oude bekenden weer te zien zullen zijn op het podium, waaronder Duncan Laurence!

Oud-winnaars

Naast Duncan staan ook andere oud-songfestivaldeelnemers op het podium. Zo verwachten we optredens van Mahmood, Netta, Daði Freyr, Cornelia Jakobs, Sonia, Kalush Orchestra, Sam Ryder, Go_A, Jamala, Tina Karol en Verka Serduchka tijdens de finale in Liverpool, die op zaterdag 13 mei plaatsvindt.

Inzending Nederland

Het is overigens nog de vraag of we de Nederlandse inzending Mia Nicolai en Dion Cooper, waar Duncan mentor voor is, ook zullen zien in de finale. Het optreden van het duo tijdens het Eurovision in Concert in Amsterdam was namelijk weer niet zuiver. Een woordvoerder van AVROTROS laat weten dat de omroep hard werkt aan de begeleiding van het duo.

‘We werken er hard aan’

“We kunnen er niet omheen dat het niet een goed optreden was. We werken er hard aan met een heel team. De komende weken gaan we daarmee door.” Hoe de invulling van de begeleiding eruitziet, is onbekend. “Dat gebeurt met een heel team op veel verschillende vlakken”, aldus de woordvoerder.

Lees ook: Nederlands songfestivallied zakt bij bookmakers na bekendmaking liedje

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld