Duncan Laurence weer als vrijgezel door het leven

Duncan is niet langer samen met zijn vriend

Op muzikaal vlak gaat het Duncan Laurence voor de wind. Sinds hij er tijdens het Eurovisiesongfestival met de winst vandoor ging, gaat zijn carrière als een speer. Op privégebied heeft de zanger echter een klap te verwerken. Hij is namelijk niet langer samen met Gerco Derksen. Via Twitter maakt de Arcade-zanger bekend weer als vrijgezel door het leven te gaan.

”We zijn nog altijd vrienden”.

‘Geen spijt’

In een Twitterbericht schrijft Duncan: “Geen spijt, geen verspilde tranen. Omdat alle dingen die we voelden echt waren. Toch doet het pijn als twee harten uit elkaar gaan. Want we waren tenslotte verliefd. De tijd zal verstrijken en we gaan verder. We hebben het gevoel dat het het beste was voor ons allebei.”


‘Liefde is onverwachts’

In een volgende tweet stelt de zanger zijn fans gerust. “Ik ben oké, er is niemand dood”, schrijft hij. “Het is gewoon zo dat liefde soms onverwachts komt, maar het is goed op deze manier. We zijn nog altijd vrienden.” Het bericht leverde flink wat liefdevolle reacties op, van volgers van over de hele wereld.

Gerco Derksen

Duncan had een relatie met de 27-jarige Gerco Derksen. Hij reisde ten tijde van het Eurovisiesongfestival samen met Duncan af naar Tel Aviv. Waarom de twee precies een punt hebben gezet achter hun relatie, is niet bekend.

Lees ook: Gordon is woedend en waarschuwt volgers voor nepprofielen op social media

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Laurens van Putten