Edsilia Rombley over band met schoonzus Trijntje Oosterhuis

Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley

Edsilia en Trijntje kunnen goed met elkaar overweg

Edsilia Rombley en Trijntje Oosterhuis werden officieel schoonzussen toen Edsilia in 2006 het jawoord gaf aan Tjeerd Oosterhuis, de broer van Trijntje. Hoewel de twee allebei werken als zangeres, is er geen concurrentiestrijd tussen de twee.

Ze kunnen juist bij elkaar terecht voor advies.

Concurrentie

Van een concurrentiestrijd tussen de zangeressen is absoluut geen sprake, zo vertelde Edsilia in de Telegraaf-bijlage Vrouw. Edsilia kijkt juist tegen Trijntje op en ze hebben een goede band. “Er zijn enkele zangeressen in Nederland die ik geweldig vind en daar hoort zij zeker bij. We concurreren niet en ik kan haar altijd om advies vragen”, vertelt de zangeres. 

Vriendinnen

Samen met Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer vormt Edsilia momenteel de Ladies of Soul. In het verleden maakte Trijntje ook deel uit van deze groep. Ook tussen deze dames is alles koek en ei. Ze zijn goede vriendinnen van elkaar en de muzikanten gunnen elkaar de wereld. “Wij zijn fan van elkaar, dan ga je niet zo snel in gevecht. Onze sounds zijn heel verschillend. Berget is meer van de soul/gospel en power, Glennis van hedendaagse soulpop zoals Rihanna en de hoge Whitney Houston-nummers, terwijl ik meer thuis ben in oldskool soul zoals Gladys Knight. En Candy is funky soul. We hebben allemaal ons eigen vaarwater”, legt de 41-jarige zangeres uit.

Outfits

Tevens is er geen jaloezie als het aankomt om outfits van de zangeressen. “Ieder heeft haar eigen stijl én figuurtje. Ik kan me voorstellen dat zulke dingen wrijvingen opleveren bij een echte meidenband, maar we maken elkaar nog geen twee maanden per jaar zo intens mee. Tegen de tijd dat we elkaar zat zouden kunnen worden, is het alweer voorbij”, vertelt Edsilia.

Lees ook: Nikkie de Jager heeft geen kinderwens vanwege pestverleden

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill