Edwin Spee heeft nieuwe vriendin: ‘Bibian heeft haar gestuurd’

Edwin Spee

‘Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd’

Dat de liefde onvoorstelbaar is, weet ook Edwin Spee. Hij heeft namelijk opnieuw de liefde gevonden bij Mandy. Op Instagram deelt hij een zoete foto van het kersverse koppel.

Nieuwe liefde

“Geluk en verdriet, lachen en huilen, stilstaan en doorgaan, hard en zacht, samen zijn en je missen. Allemaal gevoelens die zo dicht bij elkaar staan”, begint Edwin Spee zijn bericht. Een half jaar nadat zijn vrouw Bibian Mentel is overleden, heeft Cupido namelijk weer raak geschoten. Bij een lief vakantiekiekje schrijft Edwin hoe ingewikkeld de liefde kan zijn. “Als de liefde van je leven door de dood uit het leven wordt gegrepen dan sterft er ook een deel van jou en is je hart zo gebroken dat je denkt dat het nooit meer te repareren valt.”

Brief aan Bibian

Ook schrijft hij iets persoonlijks naar Bibian: “Lieve Bieb, wat jij zo graag wilde en ik nooit geloofde is gebeurd. Uit het niets liep Mandy enkele weken geleden mijn leven binnen. Vanaf de eerste seconde voelde het vertrouwd en het lijkt nog steeds alsof ze door jou is gestuurd”, aldus Edwin. Ook is Edwin ervan overtuigd dat Bibian heel blij zou zijn met Mandy, en gelooft dat ze haar ook leuk zou hebben gevonden. “Ik hoop dat we heel lang met zijn drieën zullen blijven”, eindigt Edwin zijn bericht mee. Bekijk de foto HIER!

Patty Brard

Ondanks dat Edwin op een roze wolk zit, lijkt niet iedereen blij te zijn met het nieuws. Zo liet Patty Brard tijdens de uitzending van Shownieuws weten vooral geschrokken te zijn. “Om te beginnen: we gunnen iedereen zijn geluk… ik ben er nogal van geschrokken. Zes maanden vind ik kort, maar misschien ligt dat aan mij”, legt Patty uit. Ook begrijpt ze niet waarom hij dit nieuws deelt op Instagram. Shownieuws-deskundige Bart van Ettekoven begrijpt wel waarom Edwin hiervoor gekozen heeft, en zegt dat het verhaal al wat langer in ’t Gooi rondging. “En misschien heeft hij zijn eigen moment willen kiezen om het bekend te maken.”