Yes! Eef en Margriet van ‘Lang Leve de Liefde’ gaan trouwen

eef margriet

De twee tortelduifjes zijn nog steeds dolgelukkig samen

Hoewel kandidaten in datingshows als First Dates en Lang Leve de Liefde vaker niet dan wel de liefde vinden, blijven wij toch altijd de hoop houden dat Cupido raak schiet. Bij Eef en Margriet schoot hij recht in de roos. Eind vorig jaar leerden de twee elkaar kennen in Lang Leve de Liefde en het was meteen raak. De twee tortelduifjes zijn inmiddels zelfs verloofd!

Verliefd

Lang leve de liefde, dat kun je wel zeggen! Eef was al eerder op date geweest, maar vond toen niet zijn perfecte match. Toen hij bij zijn tweede poging werd gekoppeld aan de pittige en charmante Margriet, sloegen de vonken gelijk over. De twee waren binnen no time zo verliefd dat er nog net geen écht vuurwerk te zien was.

Verloofd

Ook na het datingprogramma, waarin koppels op de eerste date gelijk al gaan samenwonen, hebben Eef en Margriet nog veel tijd doorgebracht. En dat was blijkbaar nét zo gezellig en leuk. Zo gezellig en leuk, dat Eef op één knie is gegaan en Margriet ten huwelijk heeft gevraagd. Het zal je niet verbazen dat zij volmondig ‘ja’ heeft gezegd. Cute!

Reacties

Veel kijkers van het programma reageren enthousiast op het trouwnieuws. “De uitzending met deze lieve mensen was zo ontzettend leuk. Gefeliciteerd en veel geluk samen”, schrijft iemand op Instagram. “Dit is zo’n bijzonder stel”, reageert een ander. Toch zijn er ook wat mensen verbaasd door deze snelle verloving. “Huh? Oké! Gefeliciteerd!”, klinkt het. Anderen zijn een stuk pessimistischer: “Deze zijn na twee maanden gescheiden.” Wij wensen Eef en Margriet in ieder geval al het geluk toe!

Bekijk hieronder een van de bijzondere momenten tussen Eef en Margriet:

Lees ook: Gerard Joling laat hilarische TikTok-blunder zien

Bron: Instagram | Beeld: Videostill