Een Huis Vol krijgt een spin-off

Naast het reguliere seizoen komt er ook nog een aparte serie

Het nieuwste seizoen van Een Huis Vol is inmiddels alweer afgelopen, maar eerder dit jaar kregen we al te horen dat er een speciaal seizoen van de serie in de maak is. Dat nieuwe seizoen zal vanaf januari te zien zijn, maar we kunnen ons ook gaan opmaken voor een heuse spin-off!

Spin-off

In de spin-off, genaamd Een Huis Vol Emigreert staan de emigraties van de familie Jelies en de familie Kraan centraal. In Een Huis Vol was al eerder te zien dat zowel familie Jelies als familie Kraan hun buitenlanddroom achternagingen. Moeder Janneke en vader Johan van de familie Jelies lieten Tollebeek achter voor Spanje en zijn nu bezig daar samen met hun negen kinderen een nieuw leven op te bouwen. Familie Kraan vertrok eerder al naar Luxemburg, waar ze samen een camping zijn begonnen.

Emigreren

KRO-NCRV vond deze emigraties van de families wel een serie apart waard, en maakte eerder dit jaar bekend dat we er een speciaal seizoen over konden verwachten. Toen was nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen zouden verschijnen, maar inmiddels weten we dat Een Huis Vol Emigreert vanaf 2 februari wekelijks te zien is om 21:25 op NPO1. We moeten dus nog heel even geduld hebben!

Het reguliere seizoen van Een Huis Vol start op 1 januari en is iedere werkdag op NPO 1 om 19:00 te zien. Naast de familie Kraan en Jelies krijgen we ook een kijkje in het leven van de families Blom, Cudogham en Wildeman.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Een Huis Vol