Een Jaar Van Je Leven: familie Jeffrey laat weer van zich horen via social media

Jeffrey

‘Jeff wordt afgerekend op zijn gedrag, terwijl anderen precies hetzelfde doen, alleen dan niet in the picture’

De familie van Jeffrey uit Een Jaar Van Je Leven heeft opnieuw van zich laten horen op social media. Want hoewel de deelnemer bij de kijkers thuis best populair is, is hij bij zijn medebewoners niet zo geliefd. Ook de familie van Jeffrey heeft dit door en deelt daarom een belangrijke boodschap met zijn online volgers.

Harde uitspraken

“Het is fascinerend wat Jeff in andere mensen los kan maken”, begint zijn zus op het Instagram-account van Jeffrey. “‘Ongelooflijke haat naar Jeff’. Jeff zijn ‘karakter’ in dit spel wordt heel persoonlijk gezien. Jeff krijgt de meest heftige diagnoses toegewezen. Sommige deelnemers zijn in alle staten om Jeff eruit te werken.” Maar daar laat zijn zus het niet bij: “Zij noemen het gedrag van Jeff ‘pestgedrag’ en ‘intimidatie’ en hebben dit zelfs meerdere keren bij de regie aangekaart.”

“Jeff lijdt volgens hun aan schizofrenie, hij is een narcist en hij is bipolair. Verder zijn er nog heel veel verschrikkelijke uitspraken geweest rondom Jeff, dit is niet voor herhaling vatbaar. Jeff speelt zijn spel openlijk en licht het gedrag van anderen uit, ‘op zijn manier’. Anderen kiezen ervoor om het spel niet openlijk te spelen en geven hun ongezouten mening achter de rug om.”

Mening

Al eerder liet de familie van Jeffrey via zijn Instagram weten dat ze boos zijn op de manier hoe Jeffrey wordt neergezet in het programma. Ook lieten ze toen al weten dat de deelnemer wordt afgerekend op de manier hoe de deelnemers over hem praten. “Je mag je mening hebben over Jeff zijn gedrag in dit spel, maar wil in dit geval niet zeggen dat je dan beter bezig bent dan de ander. Jeff wordt afgerekend op zijn gedrag, terwijl anderen precies hetzelfde doen, alleen dan niet in the picture”, eindigt ze het bericht.

Jeffrey

Lees ook: André Hazes emotioneel over zoon: ‘Schrik hoe snel het gaat’

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill