Een Jaar Van Je Leven: Jeffrey krijgt duidelijke boodschap van buitenaf

Jeffrey

‘Zet hem op!’, werd geschreeuwd

Jeffrey heeft het steeds zwaarder in de loods van Een Jaar Van Je Leven, iets wat hij ook zeker niet onder stoelen of banken steekt. Hij vindt het maar ‘saai’ in de loods, en mist zijn vriendin Kim – die al eerder de loods vrijwillig verliet wegens privéomstandigheden. Echter, kreeg Jeffrey afgelopen zondagmiddag weer wat hoop nadat fans over het hek schreeuwden dat hij nog even vol moest houden. 

Fans

Als de deelnemers van Een Jaar Van Je Leven lekker in de zon liggen te genieten van het mooie weer, wordt er opeens geschreeuwd naar Jeffrey. Wat blijkt? Er staan fans aan de andere kant van het hek om Jeffrey wat moed in te spreken. “Jeffrey topper, zet hem op. Volhouden!”, riepen ze. Echter, hoorde Jeffrey dit zelf niet en moesten de deelnemers die wel buiten stonden meteen naar binnen door een nieuwe regel.

Twitter

Ook hebben de fans zelf laten weten op Twitter dat ze bij de loods stonden. “Net even Jeffrey aangemoedigd #eenjaarvanjeleven. Ze hebben ons gehoord. Jeffrey topper, zet hem op. Volhouden!!!!!”, hebben we geroepen”, deelt een fan. Daarna volgt het bewijs van een filmpje waarin we de fans uit volle borst horen schreeuwen naar Jeffrey.

Kim

Jeffreys vriendin Kim, die hij leerde kennen in de loods, verliet alweer een tijdje geleden het programma. Ze liet daarmee haar liefje alleen achter.  Ze maakte hem duidelijk dat ze op hem zal wachten in de buitenwereld. Jeffrey barstte in tranen uit en liet weten dat hij niet wist of hij nog lang zal blijven. Toch probeerde Kim dat idee meteen uit zijn hoofd te praten. ‘Doorzetten’, maakte ze hem duidelijk. Jeffrey overwoog nog even om te vertrekken en achter zijn vriendin aan te gaan maar even later heeft hij dan toch de knoop doorgehakt om in de loods te blijven. Hij vertelde dat hij juist wil winnen voor Kim. Enne, die vechtlust heeft hij dus nog steeds.

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: vriendschapsbreuk Wendy en Babette zorgt voor spanningen

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven