Een Jaar Van Je Leven: Jeffreys thuisfront haalt hard uit naar ‘haters’

Jeffrey

Zijn zus neemt het voor hem op

Het thuisfront van Jeffrey uit Een Jaar Van Je Leven leeft op z’n zachts gezegd nogal mee met de gebeurtenissen in het programma. Op social media laat Jeffreys zus weten dat ze niet blij is met de manier waarop andere spelers haar broer behandelen.

‘Dit verdient hij niet’

“Jeff is natuurlijk een man die op harde wijze zijn mening over kan brengen”, begint Jeffreys zus haar bericht op Instagram. Dit kan ik niet ontkennen. Hier mogen de medebewoners ook zeker een mening over hebben. Maar de verhalen en onwaarheden die nu over hem worden uitgesproken, gaan nergens over. Dit verdient hij niet.” Het stoort Jeffreys zus vooral dat mensen poeslief in Jeffreys gezicht doen, om vervolgens slecht over zijn rug te praten. Ze is kennelijk niet de enige die er zo over denkt, want naar eigen zeggen ‘ontploft’ haar inbox van de lieve berichten van mensen die Jeffrey en zijn thuisfront steunen.

Eliminatie

In een ander bericht laat Jeffreys zus weten dat ze haar broer graag in een eliminatieopdracht wil zien. “Kom maar door met een eliminatie!”, schrijft ze op Instagram. “Zet aub Jeff op de stip. Dit is wat hij én wij hopen. Bij winst speelt hij een concurrent naar huis. Bij verlies is het ook helemaal prima.”

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: Mexx heeft spijt van haar deelname

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven Videostill