Een Jaar Van Je Leven: Kim gaat op bezoek bij familie van Jeffrey

Jeffrey

De oud-deelnemer bracht een bezoekje aan haar schoonzus

Kim en Jeffrey uit Een Jaar Van Je Leven kregen een relatie toen ze samen verbleven in de loods van het programma. Nu Kim al een tijdje het programma verlaten heeft, mist ze haar vriendje enorm. Ze ging onlangs nog bij haar schoonfamilie op de koffie.

Vertrek van Kim

Kim verliet alweer eventjes geleden het programma Een Jaar Van Je Leven. Ze kreeg een brief van haar thuisfront waarin stond dat haar vader, die lijdt aan de ziekte MS, heeft besloten niet langer zo door te willen gaan met deze lijdensweg. Gelukkig mocht ze de loods tijdelijk voor 48 uur verlaten, waardoor ze naar haar familie toe kon. Echter was haar vertrek uiteindelijk van korte duur. Het duurde namelijk nog geen uur voordat Kim alweer terug was. Na een gesprek met haar moeder en zus besloot Kim dat ze niet meer terug zal keren in Een Jaar Van Je Leven.

Vriendje missen

Toch liet ze een belangrijk persoon achter in de loods, namelijk haar vriend Jeffrey. Ze maakte hem duidelijk dat ze op hem zal wachten in de buitenwereld. Jeffrey barstte in tranen uit en liet weten dat hij niet wist of hij nog lang zal blijven. Toch probeerde Kim dat idee meteen uit zijn hoofd te praten. ‘Doorzetten’, maakte ze hem duidelijk. Jeffrey overwoog een tijd geleden nog even om te vertrekken en achter zijn vriendin aan te gaan. Even later heeft hij dan toch de knoop doorgehakt om in de loods te blijven. Hij vertelde dat hij juist wil winnen voor Kim.

Familiebezoekje

Dat de twee niet meer bij elkaar in de loods zijn, wil niet betekenen dat ze niet meer samen zijn. Ze laten regelmatig blijken dat ze elkaar erg missen. Op het Instagram-account van Jeffrey, dat wordt bijgehouden door zijn zus, zien we een foto van Beertje, de trouwe viervoeter van Kim. Daarbij schrijft ze: “Kim en Beertje op visite.” Kim ging dus even langs bij haar schoonzus!

Lees ook: Verdrietig nieuws: Voice-over van Een Jaar Van Je Leven overleden

Bron: Lovereality, archief Tips en Weetjes | Beeld: Youtube, Videostill Een Jaar Van Je Leven