Een Jaar Van Je Leven: Mexx deelt lieve boodschap voor Martin

mexx

‘Wat ben ik trots op jou’

Wie Een Jaar Van Je Leven op de voet volgt, weet dat Mexx en Martin elkaar leerden kennen tijdens het programma. De vonk sloeg al snel over, en voor ze het wisten was hun relatie in de loods officieel. Aan dat sprookje kwam in eerste instantie al snel een einde, omdat Mexx de loods door een rode kaart moest verlaten. Nu de twee weer zijn herenigd, deelt Mexx een lieve boodschap op Instagram voor Martin.

Herenigd

Het was een klap in hun gezicht toen Martin en Mexx van elkaar gescheiden werden in Een Jaar Van Je Leven. Na twee gele kaarten moest Mexx de loods verlaten, en bleef Martin alleen achter. Hij vertrok echter direct naar huis toen Mexx hem een brief stuurde waaruit bleek dat het niet goed met haar ging. Inmiddels zijn de twee weer herenigd en verliefder dan ooit.

Lieve boodschap

Op Instagram deelt Mexx een bericht waarin ze nogmaals de liefde verklaart aan Martin. “Mijn allerliefste, knapste, speciaalste en leukste schat. Wat ben ik trots op jou”, schrijft ze. “Wat ben ik trots op jou! Het is niet uit te leggen hoe blij ik ben dat ik jou heb leren kennen!! Nooit gedacht dat ik verliefd zou worden op iemand en die persoon tegelijkertijd mijn allerbeste vriend kon noemen!”

Op de foto zien we hoe Martin en Mexx, toen nog samen in de loods, elkaar innig omhelzen. Als dat geen echte liefde is!

Lees ook: EJVJL-Bern en Janet melden zich als nieuwe aspirant manager

Bron: Love Reality, Instagram @mexxvdgreef | Beeld: Een Jaar Van Je Leven, Instagram @mexxvdgreef