Een Jaar Van Je Leven: Mexx heeft spijt van haar deelname

mexx

In tegenstelling tot haar vriend Martin had ze achteraf liever niet meegedaan aan de show

Een Jaar Van Je Leven werd voor Mexx van de Greef eigenlijk een halfjaar van je leven, want na een tweede gele kaart moest ze halverwege het jaar de strijd opgeven. Inmiddels laat de blondine zich op social media regelmatig uit over het programma, en heeft ze onlangs zelfs toegegeven spijt te hebben van haar deelname.

Spijt

In een nieuwe TikTok-video beantwoorden Mexx en vriendlief Martin vragen door naar links of naar rechts te lopen. Op de vraag of ze spijt hebben van hun deelname loopt Martin naar de optie ‘nee’, en hoewel hij Mexx probeert mee te trekken loopt zij uiteindelijk toch de andere kant uit. Haar nieuwe liefde die ze in de loods heeft gevonden, weegt kennelijk dan toch niet op tegen alle negatieve reacties die ze heeft ontvangen naar aanleiding van haar deelname aan Een Jaar Van Je Leven.

@martinraulnunezvega_ Denken wij dat er een mol in EJVJL zit? Loodsvragen #eenjaarvanjeleven #mol #productie #fyp #foryoupage ? original sound – Alexandra Karadimas

Kritiek

Sinds ze het programma moest verlaten, heeft Mexx op social media nogal het één en ander te zeggen over de show. Zo suggereerde ze onlangs nog dat de winnaar van het programma allang vast zou staan, en de show dus doorgestoken kaart zou zijn.

Moraima

Waar Mexx achteraf dus liever niet had meegedaan aan het programma, heeft Martin geen spijt van zijn deelname. Als hij het jaar had volgemaakt in de loods, denkt hij dat hij zou hebben gewonnen. Wie het stel nu denkt dat er met de winst vandoor gaat? Ze zetten al hun geld in op Moraima. We zullen zien!

Lees ook: Leuk: Wanda uit Een Jaar Van Je Leven gaat met déze ex-deelnemer samenwonen

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven, TikTok @martinraulnunezvega_